CSF bee mix

De bee mix van cologne shrimpfood is met zorg samengesteld voor de crystal red, crystal black en snowwhite garnalen. Bee mix ondersteunt de gezondheid, kleuring en kweek van de garnalen.

Lees meer...
€2,99 Incl. btw
Levertijd: Op voorraad, 1-2 werkdagen
Aantal: 24

CSF bee mix

De bee mix van cologne shrimpfood is met zorg samengesteld voor de crystal red, crystal black en snowwhite garnalen. Voor deze sticks worden alleen de meest zuivere ingrediënten gebruikt. Aan deze mix wordt vervolgens montmorilloniet en belangrijke mineralen toegevoegd.

Montmorilloniet bezit het vermogen om afvalstoffen, eiwitten, positief geladen ionen en humusstoffen binden. Dit zorgt voor een lage belasting van het water. Montmorilloniet neemt alle afvalstoffen op die in het water aanwezig zijn, en houdt deze vast. Hierdoor kunnen deze niet langer een gevaar meer vormen voor de dieren.

csf bee mix bevorderd de kleurintensiteit !

Dosering

Voor 10 garnalen ca.0,5 cm stick per dag.
 
Ingrediënten

Spinazie
zeewier
montmorilloniet
paprika
voedingsgist

Inhoud

U kunt kiezen tussen een potje met 10gram 25gram, of een potje met 100gram, bestaande uit stevige voedersticks.

Note: De 10 gram is per mei 2017 niet meer direct leverbaar bij CSF. Wij hebben besloten om de 10 gram wel in het assortiment te houden maar deze zelf te verpakken in een gripzakje.

Briefpost

De 10gram zakjes kunnen worden verzonden met briefpost en wegen 11  gram. Verzending via briefpost is mogelijk tot 200gram.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen