Chocolate sakura garnalen

Chocolate sakura garnalen zijn garnalen die zijn geselecteerd op de (donker)bruine kleur. Makkelijk te houden en kweken garnalen. Moeten constant worden geselecteerd om de dieren mooi op kleur te houden.

Lees meer...
€2,50 Incl. btw
Levertijd: Direct leverbaar
Aantal: 130

Chocolate sakura garnalen

 

Chocolate sakura garnalen uit Taiwan import. Dieren zijn ongeveer 1-1.5 cm groot. Dieren van de meest intense bruine kleur. De garnalen worden hier gehouden op leidingwater en een gewone grindbodem. Komen het mooiste uit op een lichte bodem. Kunnen het best in een groep van minimaal 10 gehouden worden.

Het aquarium

Deze garnalen stellen geen belangrijke eisen aan het aquarium. Je kan de garnalen al houden in een aquarium vanaf 15 liter. Het aquarium kan het beste goed beplant zijn, en wat stukjes mos bevatten. Een stukje kienhout wordt aangeraden omdat garnalen hier micro-organismen van kunnen afgrazen.

Voeding

Deze garnalen eten vrijwel alles wat ze kunnen vinden. Je kunt hierbij denken aan dode plantenresten, uitwerpselen van andere aquarium bewoners, voedersticks, etc. De garnalen behouden wel een mooiere kleur als ze gevarieerd eten krijgen. In onze webshop zijn voedersticks goedkoop te bestellen. Als je hier een paar soorten van door elkaar mengt heb je een mooie complete voeding voor de garnalen.

Kweek

Deze garnalen behoren tot de garnalen soorten die het gemakkelijkste voor nakweek zorgen in het aquarium. Het vrouwtje draagt de eitjes onder haar staart voor gedurende 3 a 4 weken, waarna de garnalen levend worden geboren. De jonge garnalen zijn dan binnen 3 a 4 maand geslachtsrijp. De garnalen krijgen ongeveer 30 jongen per worp.

Agnes Molkens 14-12-2019 14:01

Ik bestelde 15 garnalen . ze overleefden op één na het transport naar België. Toch hebben slechts 8 stuks een hele week overleefd. misschien omdat ze echt wel super klein waren. ik had iets grotere exemp verwacht.Maar ik ben er wel heel tevreden over want ze groeien en doen het goed .Bovendien vallen ze goed op in het aquarium . Als één van de minder dure soort zijn ze een aanrader.


Piet Descan 04-06-2018 22:55

Heel goed verlopen Zeer verzorgd ontvangen en al de garnalen leven nog. Een aanrader. Toffe garnalen .


4.5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen