Bucephalandra Suang round

Bucephalandra Suang round is een firsgroene Bucephalandra met mooie ronde bladeren. Deze Bucephalandra groeit relatief compact waardoor er veel schuilmogelijkheden ontstaan voor (kleine) garnalen, kreeften en vissen.

Lees meer...
Aantal: 8

Bucephalandra Suang round

 

Bucephalandra Suang round is een firsgroene Bucephalandra met mooie ronde bladeren. Deze Bucephalandra groeit relatief compact waardoor er veel schuilmogelijkheden ontstaan voor (kleine) garnalen, kreeften en vissen. Door de frisgroene kleur is deze soort goed te combineren met andere aquariumplanten en een echte aanwinst als voorgrond/midden beplanting. 

Alle Bucephalandra soorten hebben een rizoom (wortelstok). Dit is de basis van de plant waar zowel de wortels als bladeren uit groeien. Het is belangrijk om de wortelstok nooit direct in de bodem te planten aangezien deze dan gaat rotten. Het is daarom aan te raden om de Bucephalandra te binden op hout of steen. De plant kan ook los op de bodem worden gelegd, waarna de wortels zelf de weg in de bodem zullen vinden. 

Bucephalandra zijn zeer tolerante aquariumplanten die het goed doen bij een brede range aan waterwaarden. Deze algemene waterwaarden gelden voor al onze Bucephalandra aquariumplanten:
 

Hoogte     5-10 centimeter
Temperatuur    20 - 30° C
Licht    Weinig - normaal
pH    5,5 - 7,5

De Bucephalandra die u van ons krijgt heeft circa de grootte die de 2e/3e productfoto heeft. Deze foto is ter indicatie.

John Smeets 30-06-2023 14:58

Mooie planten


Joao 27-06-2023 16:27

Groeit mooi, heeft geen last van de transitie van in vitro naar onderwater


5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »