BorneoWild shrimp soil

BorneoWild shrimp soil is speciaal ontwikkeld voor garnalen-aquaria. Substraat zal de pH stabiliseren op 6,3 tot 6,8. Verlaagt ook de hardheid van het water. Verkrijgbaar in 6 en 9 liter.

Lees meer...
€24,95 Incl. btw
Levertijd: Op voorraad, 1-2 werkdagen
Aantal: 5

BorneoWild shrimp soil

BorneoWild shrimp soil is speciaal ontwikkeld voor garnalen-aquaria. Afhankelijk van het gebruikte water zal dit substraat de pH stabiliseren op 6,3 tot 6,8. De hardheid van het water zal verminderen naar GH 4 – 5 en KH 1 – 2. BorneoWild shrimp soil bestaat uit verschillende korrels (1,5 tot 2,5 mm) donkere aarde en bevat slechts een kleine hoeveelheid voedingsstoffen.

De zeer grote oppervlakte en de poreuze structuur vormen een ideale huisvesting voor de belangrijke micro-organismen en bacteriën in het aquarium, een belangrijke basis dus voor een evenwichtig ecosysteem in het aquarium.

De soil hoeft niet te worden voorgewassen en kan dus meteen gebruikt worden. Het water zal eerst wat troebel worden maar na een paar uur wordt het kraak helder.

Dit substraat is gemaakt uit natuurlijke ingedienten en bevat geen voedingsstoffen. Omdat deze speciale bodem voor garnalen geen voedingsstoffen bevat worden nitraatpieken voorkomen. 

Zeer geschikt in combinatie met een bodemfilter.

Inhoud

Keuze uit een zak met 6 of 9 liter.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen