BLAU KIT nano cubic panorama 19L

De BLAU KIT nano cubic panorama 19L heeft de afmetingen: 25x25x30 centimeter en een inhoud van 19 liter. Deze kit bevat het aquarium, hang on filter, verlichting, dekplaat en onderlegger. Het aquarium is voorzien van gebogen hoeken aan de voorkant.

Aantal: 9

BLAU KIT nano cubic panorama 19L

 

De BLAU KIT nano cubic panorama 19L heeft de afmetingen: 25x25x30 (L*B*H) centimeter en een inhoud van 19 liter. Deze kit bevat het aquarium, hang on filter, verlichting, dekplaat en onderlegger. Het aquarium is voorzien van gebogen hoeken aan de voorkant waardoor er geen storende naden aanwezig zijn en het geheel een mooie doorkijk heeft. Dit aquarium is tevens gemaakt van gepolijst glas waardoor er optimaal doorzicht ontstaat en u kunt genieten van al het moois in het aquarium. Door het strakke design en de ronde hoeken zijn deze nano aquaria zeer geschikt voor aquascapen.

Het meegeleverde hang on filter heeft een output van 60 liter per uur. Door het compacte model is dit filter zeer geschikt voor gebruik bij nano aquaria tot een inhoud van 20 liter. Het filter is voorzien van filtermedia (sponzen) welke gemakkelijk te verwisselen zijn voor de standaard inzet sponzen van BLAU. Door de fijne structuur van de filtersponzen behoudt dit filter de optimale bacteriehuishouding, wat zorgt voor helder en zuiver water. De uitstroom van het filter valt direct op het wateroppervlak wat zorgt voor voldoende oppervlaktebeweging en zuurstoftoevoeging. Let op: dit filter is niet standaard veilig voor (kleine)garnalen. Schuif deze spons om de inlaat om hem garnalen veilig te maken.

Tot slot komt deze kit met een Pico Lumina 6 Watt zoet water verlichting. De lamp is een 10.000 ° K LED verlichting met dimmer. Deze lamp is geschikt voor nano aquaria tot 30 liter. Het lichtspectrum van deze lamp is speciaal afgestemd voor zoet water aquaria. Zo zorgt deze lamp er voor dat aquariumplanten voldoende licht krijgen voor de groei en kleuring en dat dieren in het aquarium mooi worden verlicht. De dimmer met geïntegreerd geheugen stelt u in staat zelf de lichtintensiteit te kiezen. Bovendien onthoudt de dimmer dankzij het geïntegreerde geheugen de geselecteerde intensiteit, zelfs als de verlichting wordt uitgeschakeld.

De BLAU KIT nano cubic panorama setjes zijn in de volgende maten bij ons verkrijgbaar:

BLAU KIT nano cubic panorama 10 liter / 20 x 20 x 25 cm
BLAU KIT nano cubic panorama 19 liter / 25 x 25 x 30 cm
BLAU KIT nano cubic panorama 32 liter / 30 x 30 x 35 cm
BLAU KIT nano cubic panorama 13 liter / 31 x 18 x 24 cm
BLAU KIT nano cubic panorama 17 liter / 45 x 24 x 16 cm
BLAU KIT nano cubic panorama 28 liter / 40 x 25 x 28 cm
BLAU KIT nano cubic panorama 38 liter / 45 x 28 x 30 cm

0 sterren op basis van 0 beoordelingen