Black sakura garnalen

Black sakura garnalen high grade (black rose). Een makkelijk te houden garnaal die zich gemakkelijk voortplant.

Lees meer...
€2,95 Incl. btw
Levertijd: In kweek

Black sakura garnalen

High grade black sakura garnalen (black rose) uit eigen kweek. Dieren zijn ongeveer 1.5-2.0 cm groot. Dieren van compleet dekkende zwarte kleur. De garnalen worden hier gekweekt op leidingwater en een gewone grindbodem. Komen het mooiste uit op een lichte bodem. Kunnen het best in een groep van minimaal 10 gehouden worden.

Het aquarium

Deze garnalen stellen geen belangrijke eisen aan het aquarium. Je kan de garnalen al houden in een aquarium vanaf 15liter. Het aquarium kan het beste goed beplant zijn, en wat stukjes mos bevatten. Een stukje kienhout wordt aangeraden omdat garnalen hier micro-organismen van kunnen afgrazen.

Voeding

Deze garnalen eten vrijwel alles wat ze kunnen vinden. Je kunt hierbij denken aan dode plantenresten, uitwerpselen van andere aquarium bewoners, voedersticks, etc. De garnalen behouden wel een mooiere kleur als ze gavrieerd eten krijgen. In onze webshop zijn voedersticks goedkoop te bestellen. Als je hier een paar soorten van door elkaar mengt heb je een mooie complete voeding voor de garnalen.

Kweek

Deze garnalen behoren tot de garnalen soorten die het gemakkelijkste voor nakweek zorgen in het aquarium. Het vrouwtje draagt de zwarte eitjes onder haar staart voor gedurende 3 a 4 weken, waarna de garnalen levend worden geboren. De jonge garnalen zijn dan binnen 3 a 4 maand geslachtsrijp. De garnalen krijgen ongeveer 30 jongen per worp.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen