Biomax Polytase

Met biomax Polytase kan de overlevingskans van de pas uitgekomen garnalen sterk worden verhoogd. Het imuunsysteem en het verteringsstelsel wordt met deze voeding sterk verbetered, waardoor de garnalen meer weerstand hebben, en beter voedsel kunnen vertere

Lees meer...
Artikelnummer: 02.7.4

Biomax Polytase

 

Met biomax Polytase kan de overlevingskans van de pas uitgekomen garnalen sterk worden verhoogd. Het imuunsysteem en het verteringsstelsel wordt met deze voeding sterk verbetered, waardoor de garnalen meer weerstand hebben, en beter voedsel kunnen verteren.

Polytase bevat spijsverteringsenzymen en biedt de best mogelijke toevoeging in het larvale stadium van schaaldieren. Bevat bacteriën, micro-organismen en de nodige materialen om de jonge van de eerste dagen na het uitkomen van de juiste supplementen te voorzien.

Verbetert en ondersteunt de stofwisseling van het spijsverteringssysteem van de kleine garnalen. Stabiliseert de bacteriële flora in het water en voorkomt dodelijke nitriet in aquariumwater. Vermindert ammonia en nitriet en verbetert kwaliteit van het water.

Hoofdbestanddelen:

Enzymen

Inhoud:

50gr inclusief maatlepel

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 51 gram. Verzending via briefpost is mogelijk tot 200gram.

Paul van der Sanden 13-04-2020 12:11

Product werkt zoals beloofd en me garnalen vinden het lekker.


G Kohn 26-10-2019 19:43

Weer een zeer goed product van biomax!


5 sterren op basis van 2 beoordelingen