Berkenbladeren

Berkenbladeren zijn goed toe te passen als aanvullend garnalenvoer. Berkenbladeren zijn rijk aan verschillende vitamines, mineralen en looizuren. Inhoud: 25 gram groen gedroogd blad.

Lees meer...
Artikelnummer: Bak 07
Aantal: 11

Berkenbladeren

 

Berkenbladeren zijn goed toe te passen als aanvullend garnalenvoer. Berkenbladeren behoren tot de zachte bladeren en zijn daarom in het aquarium snel beschikbaar als voedsel. De bladeren worden in het water relatief snel zacht waardoor garnalen er makkelijk stukjes af kunnen eten. Hierdoor is er altijd voldoende voedsel aanwezig voor (jonge) garnalen.

Berkenbladeren zijn zeer rijk aan verschillende vitamines, mineralen en looizuren. De vitamines zorgen voor optimale ondersteuning bij alle processen bij garnalen. Daarnaast helpen de vitamines een gezonde groei en kleuring te ondersteunen. De mineralen (4% van het gewicht) zorgen daarnaast voor een ondersteuning bij de vervelling en het groeien van een sterk pantser.

Looizuren (5 tot 6% van het gewicht) in de bladeren zorgen voor een lichte aanzuring van het water. Hierdoor kan het water lichtelijk bruin kleuren en de kH/pH lichtelijk zakken. Daarnaast zorgen de looizuren voor een vermindering van schadelijke pathogenen en ziekteverwekkers. Tevens zorgt een hoog gehalte aan looizuren voor het sneller helen van uitwendige wonden.

Wij verkopen de berkenbladeren als groene bladeren, gedroogd in 25 gram zakjes.

Frank de Bruijne 22-03-2020 17:12

Tevreden. Worden zeer gewaardeerd door de garnalen.. Goede kwali- en kwantiteit


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen