Bell Cups

Een bell-cup is de gedroogde schil van een exotische fruitboom in India. Deze bell-cups hebben een doorsnede van ongeveer 3 - 4 cm en zijn prima schuilplaatsen voor de kleine aquarium-bewoners.

Lees meer...
Aantal: 87

Bell-cup


Een bell-cup is de gedroogde schil van een exotische fruitboom in India. Deze ongebleekte bell-cup is een houtige pod die prima te gebruiken is in het aquarium.

Door de structuur en vorm kunnen garnalen en kreeften er goed in schuilen en voedsel vinden. Door verschillende natuurproducten te combineren in het aquarium kunt u gemakkelijk de natuurlijke omgeving van uw dieren nabootsen. Daarnaast zit de bell-cup vol met goede tannines, sporenelementen en natuurlijke vitaminen. Tannines:

  • Zuren het water lichtelijk aan
  • Werken bacterie en ziekte remmend
  • Kleuren het water lichtelijk bruin
  • Ondersteunen de nabootsing van de natuurlijke habitat

Omdat de bell-cups erg licht zijn kan het even duren voordat deze naar de bodem van het aquarium zinkt. Als u dit process wilt versnellen kunt u de bell-cup ook een klein beetje ingraven in de bodem of door wat kiezels in de cup te leggen.

Als idee kun je ook wat mos over de bell-cup heen leggen zodat garnalen en kreeften er een veilige schuilplaats kunnen vinden.

Verkoop is per stuk
Afmeting: 3-4 cm

De afbeelding is een goede indicatie van hoe de bell-cups er uit zien. Het is een natuurproduct, dus er kunnen kleine afwijkingen zijn.

H van der Meulen 25-10-2020 10:34

Ze zijn super schattig en een leuke decoratie... Ik ben er zeer tevreden over...


Stephan Mueller 29-09-2020 21:28

Es wurde keine Beschreibung gegeben.


5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen