Steen & aquariumplanten op steen


Lavasteen 8-15 cm

€4,50

Lavasteen 8-15 cm voor het opbinden van aquariumplanten en mossen. Lavasteen bevat geen kalk en andere stoffen die worden afgegeven en is daarom ideaal voor gebruik in het aquarium. Lengte van 8-15 centimeter.

Black & White Rock

€6,50

Black & White Rock zijn stenen die een zwart/witte kleur hebben. Deze kleuren zijn in laagjes opgebouwd wat een zeer mooi effect geeft. Stukken van +- 1,5 tot 2,5 kilo.

Maple Leaf Rock

€7,50

Maple Leaf Rock is een zeer karaktervolle steensoort die veel wordt gebruikt bij het aquascapen. De steen is rood/oranje van kleur en is opgebouwd uit meerdere laagjes. Stukken van +- 1,5 tot 2,5 kilo.

Dragon Stone

€7,95

Dragon stone wordt vaak gebruikt in aquaria voor de mooie uitstraling. Dragon stone doet niets met de waterwaarden en kan dus ook in aquaria met een lage pH worden gebruikt. Stukken van +- 1,5 tot 2,5 kilo.

Notched Gray Rock

€8,50

Notched gray rock is een natuurlijk grijs gesteente met inkepingen. De stukken steen zijn erg divers en daarom uitstekend te gebruiken ter decoratie of aquascapen. Stukken van +- 1,5 tot 2,5 kilo.

Javavaren op lavasteen

€7,75

Mooie javavaren (microsorum) gebonden op een stukje lavasteen. Kan zo in het aquarium worden geplaatst. Zeer sterke aquariumplant.

Anubias op lavasteen

€7,75

De Anubias is een van de meest bekende aquariumplanten die te verkrijgen is. De Anubias staat dan ook bekend al een gemakkelijk te houden aquariumplant die goed op kraanwater gehouden kan worden. Dit stukje zit gebonden op lavasteen.