Dennerle CO2 aquarium

Dennerle is producent van hoogwaardige CO2 techniek voor aquaria. Met deze techniek bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit CO2 techniek voor mooie, snel groeiende aquariumplanten met een weelderige kleurenpracht. De CO2 setjes van Dennerle zijn vaak helemaal compleet en zijn zeer gemakkelijk in gebruik te nemen. 


Dennerle primus 160 aquariumplantenbemestingsset wegwerp

€117,95

De Dennerle primus 160 aquariumplantenbemestingsset wegwerp is een complete CO2 set die is voorzien van een 500grams wegwerpfles. Deze complete set is geschikt voor aquaria tot 160 liter. Zorgt voor optimale plantengroei en weelderige kleurenpracht.

Dennerle quantum 300 aquariumplantenbemestingsset wegwerp

€144,95

De Dennerle quantum 300 aquariumplantenbemestingsset wegwerp is een complete CO2 set die is voorzien van een 500grams wegwerpfles. Deze complete set is geschikt voor aquaria tot 300 liter. Zorgt voor optimale plantengroei en weelderige kleurenpracht.

Dennerle CO2 flippers

€14,95

Dennerle CO2 flippers zorgen voor een goede opname van CO2 in het water. Door gebruik te maken een CO2 flipper worden de bellen door een soort ''trappenhuis'' naar boven gestuurd waarbij ze langzaam oplossen in het water. Wij hebben 4 types beschikbaar.

Dennerle CO2-langetermijntest correct + pH

€20,95

Met de Dennerle CO2-langetermijntest correct + pH kunt u gemakkelijk het CO2 gehalte in uw aquarium bepalen. Tevens kan aan de hand van de kleurschaal direct de pH worden bepaald. Verkrijgbaar als complete set (met houder) en navullingen.