Tropica in vitro aquariumplanten

De In vitro aquariumplanten van Tropica (1-2 Grow!) behoren tot de beste kwaliteit plantjes van de wereld. Deze aquariumplanten zijn zeer sterk, komen snel op gang en zijn 100% vrij van gifstoffen. Hierdoor zijn alle in vitro planten 100% veilig voor direct gebruik in alle aquaria.

100% sterk, eerlijk en veilig voor zelfs de gevoeligste dieren. Met het ruime assortiment zijn er altijd aquariumplanten te vinden die een echte aanwinst zullen zijn voor uw aquarium!


Alternanthera reineckii 'Mini' - In vitro cup

€5,95

De Alternanthera reineckii 'Mini' (mini papegaaienblad) is een leuke rode plant. Door zorgvuldig te knippen, is het mogelijk om een dicht, rood violet tapijt van ongeveer 5 tot 10 cm hoog te maken.

Bacopa caroliniana - In vitro cup

€5,95

Deze plant is gemakkelijk te houden in het aquarium en is gemakkelijk te vermeerderen door te stekken. Vormt strengen met kleine groene bladeren. Wordt +- 30 centimeter hoog.

Blyxa japonica - In Vitro Cup

€6,95

De Blyxa japonica is een klein blijvende aquariumplant. De Blyxa japonica van Tropica is een rozetplant wat betekend dat alle bladeren/uitgroeiingen vanuit 1 punt groeien. Wordt +- 5 tot 15 centimeter hoog.

Bucephalandra 'Kedagang' - In vitro cup

€6,95

De Bucephalandra 'Kedagang' is een unieke Bucephalandra soort met unieke bruin/rode bladeren. Onder de juiste omstandigheden krijgen deze bladeren een blauwe gloed. Een gemakkelijk te houden aquariumplant met unieke eigenschappen!

Bucephalandra pygmaea 'Bukit Kelam' - In Vitro Cup

€6,95

De Bucephalandra pygmaea 'Bukit Kelam' (Wave Green) van Tropica vindt zijn oorsprong in Bukit Kelam in West Kalimantan en vormt onder de natuurlijke parameters een dichte mat. Kenmerkend voor deze soort zijn de groene bladeren met golvende rand.

Christmas moss - In vitro cup

€5,95

Christmas moss (Vesicularia montagnei) is een leuke mossoort die vrij veel vertakkingen vormt. Dit mos is uitstekend om te binden op hout of steen maar kan ook los worden gebruikt. 100% veilig uit een in vitro cup.

Cryptocoryne crispatula - In Vitro Cup

€5,95

De Cryptocoryne crispatula is een zeer decoratieve plant voor in het aquarium. De aquariumplant is gemakkelijk te houden en past zich gemakkelijk aan naar verschillende waterwaarden. Wordt +- 30 centimeter hoog.

Cryptocoryne undulatus 'Red' - In vitro cup

€5,95

De Cryptocoryne undulatus 'Red' is een een makkelijke aquariumplant die tolerant is voor vrijwel alle waterwaarden. Met een mooie rood/bruine kleur past deze plant mooi in elk aquarium. Wordt +- 20 tot 30 centimeter hoog.

Cryptocoryne wendtii 'Green' - In vitro cup

€5,95

De Cryptocoryne wendtii green is een van de meest populaire crypto soorten binnen het aquarium. De makkelijkheid van deze crypto in combinatie met de mooie donkergroene kleuren maken deze crypto een echte aanwinst. Wordt +- 5-10 centimeter hoog.

Dwergnaaldgras - In vitro cup

€5,95

Dwergnaaldgras (Eleocharis acicularis 'Mini') is zoals de naam al zegt een grasplantje voor in het aquarium. Wordt +- 5 centimeter hoog.

Eriocaulon cinereum - In Vitro Cup

€5,95

De Eriocaulon cinereum is een unieke aquariumplant. De plant blijft relatief klein en heeft smalle, puntige bladeren. De aquariumplant komt onder de juiste omstandigheden regelmatig tot bloei in het aquarium. Wordt +- 10 centimeter hoog.

Flame moss - In vitro cup

€5,95

Flame moss is een populaire mossoort voor in het aquarium vanwege zijn unieke groeiwijze. Flame moss groeit recht omhoog waardoor de strengen samen op een soort ''vlammen'' lijken. Geheel vrij van plaagdieren en gifstoffen.

Glossostigma elatinoides - In vitro cup

€5,95

De Glossostigma elatinoides is erg in trek in aquaria omdat deze mat onder de juiste omstandigheden relatief makkelijk een mat vormt. Dit vereist wel toevoeging van voeding en CO2. Wordt +- 2-3 centimeter hoog.

Gratiola viscidula - In vitro cup

€5,95

De Gratiola viscidula is een plantje die erg geschikt is voor het gebruik in nano aquaria. Wordt +- 25 centimeter hoog.

Helanthium 'Quadricostatus' - In Vitro Cup

€5,95

De Helanthium 'Quadricostatus' is een laag blijvende aquariumplant die uitstekend past in nano aquaria en zeer geschikt is als plant op de voorgrond. Makkelijke aquariumplant die weinig eisen stelt. Wordt +- 15 centimeter hoog.

Helanthium tenellum - In Vitro Cup

€5,95

De Helanthium tenellum (Echinodorus tenellus) is een groene aquarium plant met lijnvormige bladeren van 5-10 centimeter hoog en 3-5 millimeter breed.

Helanthium 'Vesuvius' - In vitro cup

€5,95

De Helanthium 'Vesuvius' heeft lange, smalle gedraaide bladeren waardoor deze aquariumplant een zeer unieke uitstraling heeft. De plant is met een beetje plantenvoeding relatief makkelijk te houden. Wordt +- 10-20 centimeter hoog.

Hemianthus callitrichoides 'Cuba' - In vitro cup

€5,95

De Hemianthus callitrichoides is een van de kleinste aquariumplanten in de wereld en kruipt over de bodem. De bladeren zijn slechts enkele millimeters groot en ovaal van vorm. Wordt +- 2-3 centimeter hoog.

Hydrocotyle tripartita - In vitro cup

€5,95

De Hydrocotyle tripartita is een bekende voorgrond plant die over de grond ''kruipt''. Met deze plant kan goed een mat worden gevormd. Wordt +- 5 centimeter hoog.

Hygrophila Araguaia - In vitro cup

€5,95

Deze plant heeft zijn naam te danken aan een rivierensysteem in Brazilië genaamd Araguaia. Door de compacte bladeren rond de stam vormt te plant een dicht bosje. Wordt +- 20 centimeter hoog.

Javamos - In vitro cup

€5,95

100% schoon en veilig javamos voor het aquarium. Javamos is een makkelijke mossoort die gemakkelijk en snel groeit. Ideale schuil- en voederplaats voor jonge garnalen en andere dieren.

Juncus repens - In Vitro Cup

€5,95

De Juncus repens is een grasachtige aquariumplant met een weelderige groei. Hierdoor creëert deze aquariumplant veel schuilplaatsen voor (kleine) garnalen, kreeften en vissen. De Juncus repens wordt maximaal 30cm hoog en is goed te gebruiken in alle aquar

Levermos - In vitro cup

€5,95

Levermos (ook wel Monosolenium tenerum genoemd) is een veel voorkomende mossoort binnen de aquarium wereld. Omdat levermos het in vrijwel alle waterwaarden goed doet en ook nog mooi is om te zien in dit een echte aanwinst voor uw aquarium.

Lilaeopsis brasiliensis - In Vitro Cup

€5,95

De Lilaeopsis brasiliensis is een groene grasplant die uitstekend kan worden gebruikt voor het vormen van een grasmat in het aquarium.

Pagina 1 van 2