Prize in vitro aquariumplanten

Prize is producent van hoogwaardige in vitro aquariumplanten. Deze in vitro aquariumplanten zijn geheel vrij van bestrijdingsmiddelen en plaagdieren en zijn derhalve direct te gebruiken in het aquarium zonder gevaar voor (kleine)garnalen, kreeften en vissen.

De in vitro aquariumplanten worden onder geheel steriele omstandigheden gekweekt waardoor de aquariumplanten zeer sterk zijn. Dit betekend ook dat de plantjes snel aanslaan in het aquarium en u binnen een mum van tijd een zeer vol en goed groeiend plantenbestand heeft.

Vaste staffelkorting op onze Prize in vitro planten! Koop 2 of meer van de zelfde soort voor slechts € 4,50 per stuk!


Alternanthera reineckii - In vitro

€4,95

De Alternanthera reineckii is een prachtig rode aquariumplant en tevens de makkelijkste rode aquariumplant om te houden in het aquarium. De plant is goed te combineren met groene aquariumplanten en een erg leuke afwisseling. Wordt +- 20-40 cm hoog.

Dwergnaaldgras - In vitro

€4,95

Dwergnaaldgras (Eleocharis acicularis 'Mini') is een aquariumplant die vaak in aquaria voorkomt als mat of tapijt. Dwergnaaldgras kan ook goed solo worden gebruikt op de voorgrond en vermeerderd gemakkelijk door het vormen van uitlopers. Wordt +- 5 cm hoo

Glossostigma elatinoides - In vitro

€4,95

De Glossostigma elatinoides is een tapijt vormende aquariumplant die zeer vaak als bodembedekking wordt gebruikt. De Glossostigma elatinoides plant zicht gemakkelijk voort door de vorming van uitlopers. Wordt +- 2-3 cm hoog.

Gratiola viscidula - In vitro

€4,95

De Gratiola viscidula heeft vrij robuuste stengels met relatief klein blad. Door deze aquariumplant geregeld op gewenste hoogte te snoeien zal er een dicht bos ontstaan wat veel schuilmogelijkheden biedt. Wordt +- 20-25 cm hoog.

Hemianthus callitrichoides 'Cuba' - In vitro

€4,95

De Hemianthus callitrichoides 'Cuba' is de kleinste aquariumplant ter wereld en wordt vaak gebruikt voor het vormen van een mat / tapijt. Deze aquariumplant is zeer populair in aqua-scapes en nano aquaria. Wordt +- 2-3 cm hoog.

Micranthemum 'Monte Carlo' - In vitro

€4,95

De Micranthemum 'Monte Carlo' is een aquariumplant waar gemakkelijk een tapijt mee te vormen is. De Monte Carlo wordt in veel aquaria als bodembedekker gebruikt en vermeerdert gemakkelijk door uitlopers. Wordt +- 2-3 cm hoog.

Pogostemon erectus - In vitro

€4,95

De Pogostemon erectus is een heldere groene aquariumplant die relatief makkelijk te houden is. Door zijn fijne bladeren en compacte groeiwijze creëert deze aquariumplant veel schuilmogelijkheden voor garnalen en kreeften. Wordt +- 15-50 cm hoog.

Proserpinaca palustris 'Cuba' - In vitro

€4,95

De Proserpinaca palustris 'Cuba' is een prachtig rode aquariumplant met een zeer uniek uiterlijk. De stengels van deze plant groeien recht omhoog en bevat 'bladeren; in de vorm van bladnerven (zonder vlies). De plant wordt +- 40 cm hoog.

Rotala 'Bonsai' - In vitro

€4,95

De Rotala Bonsai is een aquariumplant die groeit met relatief dikke stengels en kleine bladeren. Deze aquariumplant groeit relatief compact waardoor deze uitstekende schuilmogelijkheden biedt voor (kleine) garnalen, kreeften en vissen. Wordt +- 5-20 cm ho

Rotala macrandra - In vitro

€4,95

De Rotala macrandra is een prachtig mooie rode aquariumplant die goed past bij alle andere aquariumplanten. Aan de stengels van deze aquariumplant komen zeer mooie, relatief grote rode bladeren. De Rotala macrandra wordt +- 30-50 cm hoog.

Rotala rotundifolia - In vitro

€4,95

De Rotala rotundifolia is een veelzijdige aquariumplant die veel verschillende kleuren kan laten zien in het aquarium. De bovenkant van deze aquariumplant is vaak rood gekleurd wat naar groen afloopt aan de basis. Wordt +- 50-60 cm hoog.

Staurogyne repens - In vitro

€4,95

De Staurogyne repens is een compacte en frisgroene aquariumplant die zeer geschikt is op de voorgrond. De aquariumplant groeit zeer compact waardoor deze veel schuilmogelijkheden biedt aan garnalen, kreeften en kleine vissen. Wordt +- 5-10 cm hoog.