Aquariumplanten in vitro XL

Aquariumplanten in vitro XL, geen cups maar volle potten! Deze in vitro potten XL bevatten 2 tot 3 keer zo veel aquariumplanten als de standaard in vitro cup's van Tropica en Hortilab. Ideaal wanneer u een groter oppervlak moet beplanten, of meerdere stekjes nodig hebt. 

Ook deze in vitro potten zijn 100% vrij van chemicaliën en gifstoffen en daarom geheel veilig voor garnalen, kreeften en vissen. De planten kunnen direct in het aquarium worden gebruikt. De aquariumplanten slaan snel aan in het aquarium en zullen zonder opstartproblemen beginnen. 

Veel meer plant, voor een voordelige prijs!


Alternanthera reineckii 'Mini' - In vitro XL

€6,95

De Alternanthera reineckii 'Mini' (mini papegaaienblad) is een leuke rode plant die genoegen neemt met een beetje plantenvoeding. Door zorgvuldig te knippen, is het mogelijk om een dicht, rood violet tapijt van ongeveer 5 tot 10 cm hoog te maken.

Bacopa caroliniana - In vitro XL

€6,95

Deze plant is gemakkelijk te houden in het aquarium en is gemakkelijk te vermeerderen door te stekken. Vormt strengen met kleine groene bladeren. Groeit zeer compact en vorm daardoor veel natuurlijke schuilplaatsen. Wordt +- 30 centimeter hoog.

Bacopa Myriophylloides - In vitro XL

€6,95

De Bacopa Myriophylloides is een zeer leuke en makkelijke aquariumplant. Door zijn fijne blad is deze aquariumplant een leuke afwisseling tussen andere aquariumplanten. Word +- 20-30 centimeter hoog.

Ceratopteris thalictroides 'Fijn' - In vitro XL

€6,95

De Ceratopteris thalictroides 'Fijn' is een makkelijke aquariumplant die zeer fijne vertakkingen heeft. Deze plant is zeer uniek aangezien deze in de bodem geplant kan worden maar het ook goed doet als drijfplant. Kan 40-60 centimeter hoog worden.

Dwergnaaldgras - In vitro XL

€6,95

Dwergnaaldgras (Eleocharis acicularis 'Mini') is zoals de naam al zegt een grasplantje voor in het aquarium. Ideaal om matten mee te vormen voor een natuurlijke uitstraling. Wordt +- 5 centimeter hoog.

Erect moss - In vitro XL

€6,95

Erect moss is een langzaam groeiend mos wat omhoog groeit. Erect moss is vergelijkbaar met Flame moss maar zal een dichtere bos vormen. Erect moss is gamakkelijk te houden en heeft een frisgroene uitstraling.

Hemianthus callitrichoides 'Cuba' - In vitro XL

€6,95

De Hemianthus callitrichoides is een van de kleinste aquariumplanten in de wereld en kruipt over de bodem. De bladeren zijn slechts enkele millimeters groot en ovaal van vorm. Wordt +- 2-3 centimeter hoog.

Hedyotis salzmannii - In vitro XL

€6,95

De Hedyotis salzmannii is een snelle groeier die stengels vormt met ovaal tot rond blad. Deze aquariumplant is vrij gemakkelijk te houden en biedt veel beschutting voor garnalen, kreeften en vissen. Wordt +- 20 centimeter hoog.

Hygrophila polysperma 'sunset' - In vitro XL

€6,95

De Hygrophila polysperma 'sunset' is een bijzondere aquariumplant die speciaal is gecultiveerd voor het aquarium. De kleur loopt uit van onder groen naar rood in de toppen. Vij makkelijk te houden aquariumplant. Wordt +- 15-50 centimeter hoog.

Limnophila sp. ‘Vietnam mini’ - In vitro XL

€6,95

De Limnophila sp. ‘Vietnam mini’ is een vrij nieuwe aquariumplant. Deze plant is een laag blijvende stengelplant die goed tot zijn recht als vroogrond- of middenbeplanting. Ook zeer geschikt voor gebruik in Nano aquaria. Wordt +- 10-15 centimeter hoo...

Ludwigia arcuata - In vitro XL

€6,95

De Ludwigia arcuata is een stengelvormige plant die smalle, lancetvormige bladeren vormt van circa 1-2 cm lang. Onder de juiste omstandigheden kleurt deze aquariumplant prachtig rood. Wordt +- 20-50 centimeter hoog.

Lobelia cardinalis - In vitro XL

€6,95

De Lobelia cardinalis is een relatief makkelijke aquariumplant om te verzorgen. Door zijn ietwat trage groei heeft deze plant weinig onderhoud nodig. Daarnaast is deze aquariumplant gemakkelijk te stekken en vermeerderen. Wordt 10-25 centimeter hoog.

Micranthemum 'Monte Carlo' - In Vitro XL

€6,95

Monte Carlo is de bekendste aquariumplant die wordt gebruikt om matten mee te vormen in het aquarium. Deze plant is in bijna elke aquascape te vinden en is relatief gemakkelijk te houden. Wordt +- 2-3 centimeter hoog.

Micranthemum umbrosum - In vitro XL

€6,95

De Micranthemum umbrosum is een bekende laagblijvende voorgrondplant waar goed matten mee te vormen is. Deze aquariumplant is zeer populair en wordt veel gebruikt in aquascapes. Hij kan tot 20 centimeter hoog worden maar laat zich zeer goed snoeien v...

Plagiomnium cf. 'Affine' mini - In vitro XL

€6,95

Plagiomnium cf. 'Affine' mini (ook wel mini parel moss genaamd) heeft zijn naam te danken aan de mooie ronde bladeren. Parel moss is zeer geliefd bij (kleine) garnalen wegens de schuil en eetmogelijkheden. Wordt +- 3-10 centimeter hoog.

Proserpinaca palustris 'Cuba' - In vitro XL

€6,95

De Proserpinaca palustris 'Cuba' is een uitdagende plant die prachtige kleuren vertoont bij de juiste omstandigheden. Fijn en klein blad zorgt voor een compacte aquariumplant. Wordt +- 40 centimeter hoog.

Rotala sp. ‘Pearl’ - In vitro XL

€6,95

De Rotala sp. ‘Pearl’ is een kleine, unieke aquariumplant die zeer compact groeit. De bladeren van de Rotala sp. 'Pearl' zijn klein en krullen lichtelijk naar beneden. Ideale aquariumplant voor nano aquaria en voorgrondbeplanting. Wordt +- 20 centi...

Spiky moss - In vitro XL

€6,95

Spiky moss is een gemakkelijke mossoort voor het aquarium die het goed doet onder vrijwel alle omstandigheden. Een makkelijke groeier die knalgroen van kleur is en goed te combineren valt met andere mossen en aquariumplanten.

Staurogyne ''Porto Velho'' - In vitro XL

€6,95

De Staurogyne ''Porto Velho'' is een prachtig fris groene aquariumplant die goed kan worden gebruikt op de voorgrond. Een makkelijk te houden aquariumplant die goed als bodembedekker kan worden gebruikt. Wordt +- 5-10 centimeter hoog.

Staurogyne repens - In vitro XL

€6,95

Staurogyne repens is een mooi groene aquariumplant voor de voorgrond. Deze plant is makkelijk te houden en te vermeerderen en vormt met zijn bladeren veel schuilplaatsen voor garnalen, kreeften en vissen. Wordt +- 5-10 centimeter hoog.

Echinodorus tenellus parvulus - In vitro XL

€6,95

De Echinodorus tenellus parvulus is een kleine aquariumplant met kleine puntachtige bladeren die goed kan worden gebruikt als bodembedekker. Wordt max. 10 cm hoog.

Bacopa monnieri - In vitro XL

€6,95

De Bacopa monnieri is een gemakkelijke en populaire aquariumplant en een uitstekende keuze voor beginners. Kan worden gebruikt voor de achtergrond of middensegment in het aquarium. Wordt ongeveer 30 cm hoog.

Glossostigma elatinoides - In vitro XL

€6,95

De Glossostigma elatinoides is erg in trek in aquaria omdat deze plant onder de juiste omstandigheden relatief makkelijk een mat vormt. Dit vereist wel toevoeging van voeding en CO2. Wordt +- 2-3 centimeter hoog.

Gratiola viscidula - In vitro XL

€6,95

De Gratiola viscidula is een plantje die erg geschikt is voor het gebruik in nano aquaria. Deze plant groeit langzaam en blijft relatief laag. Wordt 20-25 cm hoog.

Pagina 1 van 2