Aquariumplanten in vitro XL

Aquariumplanten in vitro XL, geen cups maar volle potten! Deze in vitro potten XL bevatten 2 tot 3 keer zo veel aquariumplanten als de standaard in vitro cup's van Tropica en Hortilab. Ideaal wanneer u een groter oppervlak moet beplanten, of meerdere stekjes nodig hebt. 

Ook deze in vitro potten zijn 100% vrij van chemicaliën en gifstoffen en daarom geheel veilig voor garnalen, kreeften en vissen. De planten kunnen direct in het aquarium worden gebruikt. De aquariumplanten slaan snel aan in het aquarium en zullen zonder opstartproblemen beginnen. 

Veel meer plant, voor een voordelige prijs!


Alternanthera reineckii 'Mini' - In vitro XL

€6,95

De Alternanthera reineckii 'Mini' is een leuke rode plant die genoegen neemt met een beetje plantenvoeding. De Alternanthera reineckii 'Mini' kan +- 35 tot 40 centimeter hoog worden.

Bacopa caroliniana - In vitro XL

€6,95

Deze plant is gemakkelijk te houden in het aquarium en is gemakkelijk te vermeerderen door te stekken. Vormt strengen met kleine groene bladeren. Groeit zeer compact en vorm daardoor veel natuurlijke schuilplaatsen. Wordt +- 30 centimeter hoog.

Bacopa Myriophylloides - In vitro XL

€6,95

De Bacopa Myriophylloides is een zeer leuke en makkelijke aquariumplant. Door zijn fijne blad is deze aquariumplant een leuke afwisseling tussen andere aquariumplanten. Word +- 20-30 centimeter hoog.

Dwergnaaldgras - In vitro XL

€6,95

Dwergnaaldgras (Eleocharis acicularis 'Mini') is zoals de naam al zegt een grasplantje voor in het aquarium. Ideaal om matten mee te vormen voor een natuurlijke uitstraling. Wordt +- 5 centimeter hoog.

Glossostigma elatinoides - In vitro XL

€6,95

De Glossostigma elatinoides is erg in trek in aquaria omdat deze mat onder de juiste omstandigheden relatief makkelijk een mat vormt. Dit vereist wel toevoeging van voeding en CO2. Wordt +- 2-3 centimeter hoog.

Hedyotis salzmannii - In vitro XL

€6,95

De Hedyotis salzmannii is een snelle groeier die stengels vormt met ovaal tot rond blad. Deze aquariumplant is vrij gemakkelijk te houden en biedt veel beschutting voor garnalen, kreeften en vissen. Wordt +- 20 centimeter hoog.

Hemianthus callitrichoides 'Cuba' - In vitro XL

€6,95

De Hemianthus callitrichoides is een van de kleinste aquariumplanten in de wereld en kruipt over de bodem. De bladeren zijn slechts enkele millimeters groot en ovaal van vorm. Wordt +- 2-3 centimeter hoog.

Hygrophila polysperma 'sunset' - In vitro XL

€6,95

De Hygrophila polysperma 'sunset' is een bijzondere aquariumplant die speciaal is gecultiveerd voor het aquarium. De kleur loopt uit van onder groen naar rood in de toppen. Vij makkelijk te houden aquariumplant. Wordt +- 15-50 centimeter hoog.

Limnophila sessiliflora - In vitro XL

€6,95

De Limnophila sessiliflora is een aquariumplant die veel lijkt op de bekende Cabomba. Deze weinig eisende plant is een snelle groeier met fijn blad. Hierdoor ontstaan veel schuilplaatsen. Wordt +- 30-40 centimeter hoog.

Limnophila sp. ‘Vietnam mini’ - In vitro XL

€6,95

De Limnophila sp. ‘Vietnam mini’ is een vrij nieuwe aquariumplant. Deze plant is een laag blijvende stengelplant die goed tot zijn recht als vroogrond- of middenbeplanting. Ook zeer geschikt voor gebruik in Nano aquaria. Wordt +- 10-15 centimeter hoo...

Ludwigia arcuata - In vitro XL

€6,95

De Ludwigia arcuata is een stengelvormige plant die smalle, lancetvormige bladeren vorm van circa 1-2 cm lang. Onder de juiste omstandigheden kleurt deze aquariumplant prachtig rood. Wordt +- 20-50 centimeter hoog.

Micranthemum 'Monte Carlo' - In Vitro XL

€6,95

Monte Carlo is de bekendste aquariumplant die wordt gebruikt om matten mee te vormen in het aquarium. Deze plant is in bijna elke aquascape te vinden en is relatief gemakkelijk te houden. Wordt +- 2-3 centimeter hoog.

Micranthemum umbrosum - In vitro XL

€6,95

De Micranthemum umbrosum is een bekende laagblijvende voorgrondplant waar goed matten mee te vormen is. Deze aquariumplant is zeer populair en wordt veel gebruikt in aquascapes. Hij kan tot 20 centimeter hoog worden maar laat zich zeer goed snoeien v...

Plagiomnium cf. 'Affine' mini - In vitro XL

€6,95

Plagiomnium cf. 'Affine' mini (ook wel mini parel moss genaamd) heeft zijn naam te danken aan de mooie ronde bladeren. Parel moss is zeer geliefd bij (kleine) garnalen wegens de schuil en eetmogelijkheden. Wordt +- 3-10 centimeter hoog.

Proserpinaca palustris 'Cuba' - In vitro XL

€6,95

De Proserpinaca palustris 'Cuba' is een uitdagende plant die prachtige kleuren vertoont bij de juiste omstandigheden. Fijn en klein blad zorgt voor een compacte aquariumplant. Wordt +- 40 centimeter hoog.

Rotala sp. ‘Pearl’ - In vitro XL

€6,95

De Rotala sp. ‘Pearl’ is een kleine, unieke aquariumplant die zeer compact groeit. De bladeren van de Rotala sp. 'Pearl' zijn klein en krullen lichtelijk naar beneden. Ideale aquariumplant voor nano aquaria en voorgrondbeplanting. Wordt +- 20 centi...

Staurogyne ''Porto Velho'' - In vitro XL

€6,95

De Staurogyne ''Porto Velho'' is een prachtig fris groene aquariumplant die goed kan worden gebruikt op de voorgrond. Een makkelijk te houden aquariumplant die goed als bodembedekker kan worden gebruikt. Wordt +- 5-10 centimeter hoog.

Staurogyne repens - In vitro XL

€6,95

Staurogyne repens is een mooi groene aquariumplant voor de voorgrond. Deze plant is makkelijk te houden en te vermeerderen en vormt met zijn bladeren veel schuilplaatsen voor garnalen, kreeften en vissen. Wordt +- 5-10 centimeter hoog.

Sterrenkruid - In vitro XL

€6,95

Sterrenkruid (Heteranthera zosterifolia) is een aquariumplant die scheuten met smalle bladeren vormt. Wordt +- 35-40 hoog. Erg gemakkelijk te houden aquariumplant.