Hortilab in vitro aquariumplanten

Hortilab is een klein bedrijfje, gevestigd in Kroatië die zich heeft gespecialiseerd in de productie van in vitro aquariumplanten. Kwaliteit en sterke aquariumplanten zijn de belangrijkste aspecten die Hortilab wil nastreven. 

De in vitro cup aquariumplanten van Hortilab doen zeker niet onder aan andere in vitro cup's van de bekendere merken. Aan deze goed gevulde potjes met sterke aquariumplanten zult u zeker geen miskoop begaan. Net als andere in vitro planten zijn deze aquariumplanten 100% veilig voor alle garnalen, kreeften, vissen, etc. De planten kunnen altijd direct in het aquarium worden gebruikt.


Alternanthera reineckii 'Purple' - In vitro cup

€4,99

De Alternanthera reineckii 'Purple' is in tegenstelling tot de Alternanthera reineckii niet rood maar paars. Deze aquariumplant is vrij gemakkelijk te houden en goed te combineren met groene aquariumplanten. Wordt +- 35-40 centimeter hoog.

Alternanthera rosaefolia - In vitro cup

€4,99

De Alternanthera rosaefolia is een aquariumplant die de kleuren rood en groen met elkaar combineert. Daarnaast heeft de Alternanthera rosaefolia langere, spitsere bladeren binnen de Alternanthera groep. Wordt +- 25-30 centimeter hoog.

Cryptocoryne beckettii - In vitro cup

€4,99

De Cryptocoryne beckettii is de oudste crypto die wordt gekweekt voor gebruik in aquaria en gaat dan ook al een tijdje mee. Dit wegens de rood/bruine bladeren en de makkelijkheid waarmee deze crypto te houden is. Wordt +- 10-25 centimeter hoog.

Cryptocoryne nevellii - In vitro cup

€4,99

De Cryptocoryne nevellii is een crypto soort die laag blijft. De smalle groene bladeren geven deze crypto een bush-achtige uitstraling. De Cryptocoryne nevellii is gemakklijk te onderhouden en past goed op de voorgrond. Wordt +- 5-10 centimer hoog.

Cryptocoryne wendtii brown - In vitro cup

€4,99

De Cryptocoryne wendtii brown is een populaire crypto versie die het goed doet in harder water. Met zijn diepbruine kleur is deze crypto een leuke afwisseling op andere aquariumplanten. Wordt +- 10-20 centimeter hoog.

Cryptocoryne wendtii green - In vitro cup

€4,99

De Cryptocoryne wendtii green is een van de meest populaire crypto soorten binnen het aquarium. De makkelijkheid van deze crypto in combinatie met de mooie donkergroene kleuren maken deze crypto een echte aanwinst. Wordt +- 5-10 centimeter hoog.

Cryptocoryne willisii - In vitro cup

€4,99

De Cryptocoryne willisii groeit lange bladeren omhoog die als ''stammetjes'' beginnen. De bladeren groeien niet vanaf de basis maar aan deze stammetjes. Deze unieke eigenschap maakt deze crypto een echte aanwinst. Wordt +- 10-15 centimeter hoog.

Floscopa scandens - In vitro cup

€4,99

De Floscopa scandens is een snelle groeier met een frisgroene kleur. De egale bladeren steken mooi af bij andere aquariumplanten in het aquarium. Makkelijke aquariumplant die niet veel eisen stelt. Wordt +- 30-70 centimeter hoog.

Juncus repens - In vitro cup

€4,99

De Juncus repens is een grasachtige aquariumplant die verschillende kleuren kan laten zien bij verschillende lichtsterkten. Een snelle groeier die een dicht bos vormt in het aquarium. Wordt +- 20- X centimeter hoog.

Leptodictyum riparium - In vitro cup

€4,99

Leptodictyum riparium (ook wel Stringy Moss genaamd) is een makkelijke mossoort voor in het aquarium. De takjes hebben zeer kleine blaadjes en groeien dicht naast elkaar waardoor de ideale schuil en voederplaats ontstaat. Wordt +- 1-3 centimeter hoog...

Lilaeopsis mauritiana - In vitro cup

€4,99

De Lilaeopsis mauritiana is in tegenstelling tot de Lilaeopsis brasiliensis gemakkelijker te houden. Ook de Lilaeopsis mauritiana vormt een dichte mat in het aquarium en vergt weinig onderhoud. Wordt +- 4-6 centimeter hoog.

Lobelia cardinalis 'Mini' - In vitro cup

€4,99

De Lobelia cardinalis 'mini' is een kweekvariant op de groter groeiende L. cardinalis. Deze plant is gemakkelijk te houden en heeft kleine groene bladeren waardoor deze aquariumplant goed te matchen is. Wordt + 5-10 centimeter hoog.

Ludwigia repens 'Mini Super Red' - In vitro cup

€4,99

De Ludwigia repens 'Mini Super Red' is de kleinste Ludwigia sp. op de markt. Met zijn kleine ronde bladeren is de aquariumplant zeer populair bij menig aquariaan. Een makkelijk te houden aquariumplant die +- 15 centimeter hoog wordt.

Myriophyllum mattogrossense - In vitro cup

€4,99

De Myriophyllum mattogrossense is een aquariumplant met zeer fijne, dunne blaadjes. Deze aquariumplant lijkt een beetje op de Cabomba en is net zo'n snelle groeier. Wordt +- 30-60 centimeter hoog.

Plagiomnium cf. 'Affine' - In vitro cup

€4,99

Plagiomnium cf. 'Affine' (ook wel Pearl Moss genaamd) heeft zijn naam te danken aan de mooie ronde bladeren. Pearls Moss is nog niet heel bekend maar een zeer aantrekkelijke mossoort voor het aquarium. Wordt +- 3-10 centimeter hoog.

Pogostemon helferi - In vitro cup

€4,99

De Pogostemon helferi (ook wel bekend als little star/ kleine ster) vindt zijn oorsprong in Thailand en is vrij nieuw binnen de aquariumhobby. Zowel geschikt als losse plant en om te binden op hout of steen. Wordt +- 5-15 centimeter hoog.

Pogostemon stellatus 'Broad Leaf' - In vitro cup

€4,99

Pogostemon stellatus 'Broad Leaf' is een Pogostemon sp. met brederen bladeren dan de normale stellatus. Hierdoor vangt deze meer licht en is deze iets gemakkelijker te houden in het aquarium. Wordt +- 15-25 centimeter hoog.

Rotala sp. 'Colorata' - In vitro cup

€4,99

De Rotala sp. 'Colorata' is een bijzonder mooie rotala soort. Deze vormt lange, dunne strengen met kleine bladeren die intens rood kunnen kleuren. Een makkelijke aquariumplant en een snelle groeier. Wordt +- 20-80 centimeter hoog.

Vesicularia reticulata 'Erect moss' - In vitro cup

€4,99

Vesicularia reticulata (ook wel Erect moss genaamd) gaat zoals zijn naam al zegt rechtop groeien onder water. Door deze groeiwijze is Erect moss goed toe te passen in combinatie met andere aquariumplanten en aquascapes. Wordt +- 3-10 centimeter hoog.