Dennerle In Vitro Plants

Plant-It!-planten worden in het laboratorium onder steriele omstandigheden geteeld. Ze worden geleverd in een 7 cm groot, gesloten bakje. De kleine plantjes bevatten absoluut geen algen en slakken en kunnen direct worden geplant. Deze productgroep is ideaal voor kleinere aquariums en Nano Cubes, maar ook voor het moderne aquascaping. Op de rechter bovenhoek van de verpakking is heel gemakkelijk af te lezen hoe veeleisend de desbetreffende plant is. Voor het planten, hoeft alleen het voedingsmedium te worden afgespoeld en moet de plant in porties worden gesplitst . Clean it, cut it, PLANTit!


Eleocharis Pusilla Plant-It! In Vitro

€6,75

De dwergnaaldwaterbies Eleocharis pusilla is afkomstig uit Australië en Nieuw-Zeeland en groeit daar in vochtige gebieden met uiteenlopende waterstanden. De groeihoogte is in vergelijking met de Eleocharis acicularis duidelijk lager, doorgaans slechts enk

Glossostigma elatinoides Plant-It! In Vitro

€6,75

De Glossostigma elatinoides is erg in trek in aquaria omdat deze mat onder de juiste omstandigheden relatief makkelijk een mat vormt. Dit vereist wel toevoeging van voeding en CO2. Hoogte: 3-5 cm

Helanthium tenellum 'Broad Leaf' Plant-It! In Vitro

€6,75

De Helanthium tenellum Broad Leaf is een groene aquarium plant met lijnvormige bladeren van 5-10 centimeter hoog. Deze plant wordt in aquaria veel gebruikt als voorgrondplant, maar kan in nano aquaria ook ideaal als midden of achtergrondplant worden gebr

Lilaeopsis brasiliensis Plant-It! In Vitro

€6,75

De Lilaeopsis brasiliensis is een groene grasplant die uitstekend kan worden gebruikt voor het vormen van een grasmat in het aquarium. Wordt tot 8 cm hoog.

Pogostemon helferi Plant-It! In Vitro

€6,75

De Pogostemon helferi is met zijn erg decoratieve, sterk gekrulde bladranden behoort deze soort tot de mooiste voorgrondplanten. Hoogte: tot 10 cm.

Taxiphyllum spec. Flame Moss Plant-It! In Vitro

€6,75

Flame moss is een populaire mossoort voor in het aquarium vanwege zijn unieke groeiwijze. Flame moss groeit recht omhoog waardoor de strengen samen op een soort ''vlammen'' lijken. Hoogte tot 10cm.

Vesicularia montagnei (Christmas Moss) Plant-It! In Vitro

€6,75

Vesicularia montagnei (Christmas Moss) is een leuke mossoort die vrij veel vertakkingen vormt. Dit mos is uitstekend om te binden op hout of steen maar kan ook los worden gebruikt. Wordt tot 5cm hoog.

Didiplis diandra Plant-It! In Vitro

€6,75

De Didiplis diandra is een bijzonder kleurrijke stengelplant. De naaldvormige blaadjes zijn kruislings paarsgewijs gerangschikt, wat de plant bijzonder sierlijk maakt. Wordt tot 30cm hoog.

Heteranthera zosterifolia (Sterrenkruid) Plant-It! In Vitro

€6,75

Sterrenkruid (Heteranthera zosterifolia) is een aquariumplant die scheuten met smalle bladeren vormt. Erg gemakkelijk te houden plant. Wordt +- 35-40 hoog.

Juncus repens Plant-It! In Vitro

€6,75

De Juncus repens is een grasachtige aquariumplant met een weelderige groei. Hierdoor creëert deze aquariumplant veel schuilplaatsen voor (kleine) garnalen, kreeften en vissen. De Juncus repens wordt maximaal 30cm hoog en is goed te gebruiken in nano tot g

Ludwigia arcuata Plant-It! In Vitro

€6,75

De Ludwigia arcuata is een stengelvormige plant die smalle, lancetvormige bladeren vormt van circa 1-2 cm lang. Onder de juiste omstandigheden kleurt deze aquariumplant prachtig rood. Wordt +- 30-40 centimeter hoog.

Nymphoides spec. Taiwan Plant-It! In Vitro

€6,75

Nymphoides spec. ''taiwan'' is een rozetplant die wordt gekenmerkt door veel grote bladeren van fris groene kleur. Deze plant is gemakkelijk te houden. Wordt tot 30-40 centimeter hoog.

Cryptocoryne crispatula Plant-It! In Vitro

€6,75

De Cryptocoryne crispatula is een zeer decoratieve plant voor in het aquarium. Door de lange sliertvormoge stengels vormt de plant een mooi geheel in het aquarium. De fris groene kleur maakt de plant zeer decoratief en geeft het aquarium een natuurlijke u

Cryptocoryne usteriana Plant-It! In Vitro

€6,75

De Cryptocoryne usteriana is een indrukwekkende waterkelksoort uit de Filipijnen. De blaasvormige bladeren worden tot 70 cm lang.

Pluisdraadmos (Amblystegium serpens) Plant-It! In Vitro

€6,75

Amblystegium serpens (pluisdraadmos) is een kleine mos dat wereldwijd voor komt. Wanneer het onderwater groeit, zal het recht opstaande stengels vormen in een compacte bos. Het is een ideale mos soort voor nano aquaria waar het op de voorgrond erg fraai s

Ranunculus inundatus Plant-It! In Vitro

€6,75

De Ranunculus inundatus is een laag blijvende plant met palmachtig gevormde bladeren, die goed kan worden gebruikt als bodembedekker. Wordt +- 10 centimeter hoog.