Dennerle In Vitro Plants

Plant-It!-planten worden in het laboratorium onder steriele omstandigheden geteeld. Ze worden geleverd in een 7 cm groot, gesloten bakje. De kleine plantjes bevatten absoluut geen algen en slakken en kunnen direct worden geplant. Deze productgroep is ideaal voor kleinere aquariums en Nano Cubes, maar ook voor het moderne aquascaping. Op de rechter bovenhoek van de verpakking is heel gemakkelijk af te lezen hoe veeleisend de desbetreffende plant is. Voor het planten, hoeft alleen het voedingsmedium te worden afgespoeld en moet de plant in porties worden gesplitst . Clean it, cut it, PLANTit!


Eleocharis Pusilla Plant-It! In Vitro

€6,75

De dwergnaaldwaterbies Eleocharis pusilla is afkomstig uit Australië en Nieuw-Zeeland en groeit daar in vochtige gebieden met uiteenlopende waterstanden. De groeihoogte is in vergelijking met de Eleocharis acicularis duidelijk lager, doorgaans slechts enk

Glossostigma elatinoides Plant-It! In Vitro

€6,75

De Glossostigma elatinoides is erg in trek in aquaria omdat deze mat onder de juiste omstandigheden relatief makkelijk een mat vormt. Dit vereist wel toevoeging van voeding en CO2. Hoogte: 3-5 cm

Helanthium tenellum 'Broad Leaf' Plant-It! In Vitro

€6,75

De Helanthium tenellum Broad Leaf is een groene aquarium plant met lijnvormige bladeren van 5-10 centimeter hoog. Deze plant wordt in aquaria veel gebruikt als voorgrondplant, maar kan in nano aquaria ook ideaal als midden of achtergrondplant worden gebr

Hemianthus callitrichoides 'Cuba' Plant-It! In Vitro

€6,75

De Hemianthus callitrichoides 'Cuba' is een van de kleinste aquariumplanten in de wereld en kruipt over de bodem. De bladeren zijn slechts enkele millimeters groot en ovaal van vorm. Wordt tot 5 centimeter hoog.

Lilaeopsis brasiliensis Plant-It! In Vitro

€6,75

De Lilaeopsis brasiliensis is een groene grasplant die uitstekend kan worden gebruikt voor het vormen van een grasmat in het aquarium. Wordt tot 8 cm hoog.

Riccia Fluitans Plant-It! In Vitro

€6,75

Hoogte Riccia fluitans (watervorkje) is een makkelijk te houden aquarium plant die het goed doet in elk aquarium. Ze kunnen worden gebruikt als drijfplant of worden gebonden op steen of hout. Riccia fluitans is de ideale natuurlijke schuilplaats voor jong

Staurogyne repens Plant-It! In Vitro

€6,75

Staurogyne repens is een mooi groene aquariumplant voor de voorgrond. Deze plant is makkelijk te houden en te vermeerderen en vormt met zijn bladeren veel schuilplaatsen voor garnalen, kreeften en vissen. Wordt +- 5-10 centimeter hoog.

Vesicularia ferriei (Weeping Moss) Plant-It! In Vitro

€6,75

Bijna geen enkele andere mos is zo populair als deze Vesicularia ferriei. De handelsnaam ´Weeping Moss´ oftewel 'Huilende Mos' is vanwege de hangende bladeren aan deze mos.

Didiplis diandra Plant-It! In Vitro

€6,75

De Didiplis diandra is een bijzonder kleurrijke stengelplant. De naaldvormige blaadjes zijn kruislings paarsgewijs gerangschikt, wat de plant bijzonder sierlijk maakt. Wordt tot 30cm hoog.

Heteranthera zosterifolia (Sterrenkruid) Plant-It! In Vitro

€6,75

Sterrenkruid (Heteranthera zosterifolia) is een aquariumplant die scheuten met smalle bladeren vormt. Erg gemakkelijk te houden plant. Wordt +- 35-40 hoog.

Ludwigia arcuata Plant-It! In Vitro

€6,75

De Ludwigia arcuata is een stengelvormige plant die smalle, lancetvormige bladeren vormt van circa 1-2 cm lang. Onder de juiste omstandigheden kleurt deze aquariumplant prachtig rood. Wordt +- 30-40 centimeter hoog.

Nymphoides spec. Taiwan Plant-It! In Vitro

€6,75

Nymphoides spec. ''taiwan'' is een rozetplant die wordt gekenmerkt door veel grote bladeren van fris groene kleur. Deze plant is gemakkelijk te houden. Wordt tot 30-40 centimeter hoog.

Cryptocoryne usteriana Plant-It! In Vitro

€6,75

De Cryptocoryne usteriana is een indrukwekkende waterkelksoort uit de Filipijnen. De blaasvormige bladeren worden tot 70 cm lang.