Dennerle In Vitro Plants

Plant-It!-planten worden in het laboratorium onder steriele omstandigheden geteeld. Ze worden geleverd in een 7 cm groot, gesloten bakje. De kleine plantjes bevatten absoluut geen algen en slakken en kunnen direct worden geplant. Deze productgroep is ideaal voor kleinere aquariums en Nano Cubes, maar ook voor het moderne aquascaping. Op de rechter bovenhoek van de verpakking is heel gemakkelijk af te lezen hoe veeleisend de desbetreffende plant is. Voor het planten, hoeft alleen het voedingsmedium te worden afgespoeld en moet de plant in porties worden gesplitst . Clean it, cut it, PLANTit!


Cryptocoryne wendtii 'Kompakt' Plant-It! In Vitro

€6,75

De Cryptocoryne wendtii kompact is een middelgrote, bruine waterkelk, die goed groeit en met weinig verzorging genoegen neemt. Hoogte 10-15 cm

Cryptocoryne wendtii 'Broad Leaf' Plant-It! In Vitro

€6,75

De Cryptocoryne wendtii broad leaf is een van de meest populaire crypto soorten binnen het aquarium. De makkelijkheid van deze crypto in combinatie met de mooie donkergroene kleuren maken deze crypto een echte aanwinst. Wordt +- 5-10 centimeter hoog.

Alternanthera reineckii 'Mini' Plant-It! In Vitro

€6,75

De Alternanthera reineckii 'Mini' is een leuke rode plant. Door zorgvuldig te knippen, is het mogelijk om een dicht, rood violet tapijt van ongeveer 5 tot 10 cm hoog te maken.

Cryptocoryne x Purpurea Plant-It! In Vitro

€6,75

De Cryptocoryne x purpurea uit Zuidoost-Azië is een zeldzame waterkelk. Het is een natuurhybride tussen Cryptocoryne griffithii en Cryptocoryne cordata. Groeihoogte tot ca. 10 centimeter.

Eleocharis Pusilla Plant-It! In Vitro

€6,75

De dwergnaaldwaterbies Eleocharis pusilla is afkomstig uit Australië en Nieuw-Zeeland en groeit daar in vochtige gebieden met uiteenlopende waterstanden. De groeihoogte is in vergelijking met de Eleocharis acicularis duidelijk lager, doorgaans slechts enk

Glossostigma elatinoides Plant-It! In Vitro

€6,75

De Glossostigma elatinoides is erg in trek in aquaria omdat deze mat onder de juiste omstandigheden relatief makkelijk een mat vormt. Dit vereist wel toevoeging van voeding en CO2. Hoogte: 3-5 cm

Hemianthus callitrichoides 'Cuba' Plant-It! In Vitro

€6,75

De Hemianthus callitrichoides 'Cuba' is een van de kleinste aquariumplanten in de wereld en kruipt over de bodem. De bladeren zijn slechts enkele millimeters groot en ovaal van vorm. Wordt tot 5 centimeter hoog.

Lilaeopsis brasiliensis Plant-It! In Vitro

€6,75

De Lilaeopsis brasiliensis is een groene grasplant die uitstekend kan worden gebruikt voor het vormen van een grasmat in het aquarium. Wordt tot 8 cm hoog.

Marsilea hirsuta Plant-It! In Vitro

€6,75

De Marsilea hirsuta wordt ook wel ook wel kleine klaverbladvaren genoemd. Is zeer geschikt als voorgrondplant of bodembedekker. Wordt 3 cm hoog.

Pogostemon helferi Plant-It! In Vitro

€6,75

De Pogostemon helferi is met zijn erg decoratieve, sterk gekrulde bladranden behoort deze soort tot de mooiste voorgrondplanten. Hoogte: tot 10 cm.

Riccia Fluitans Plant-It! In Vitro

€6,75

Hoogte Riccia fluitans (watervorkje) is een makkelijk te houden aquarium plant die het goed doet in elk aquarium. Ze kunnen worden gebruikt als drijfplant of worden gebonden op steen of hout. Riccia fluitans is de ideale natuurlijke schuilplaats voor jong

Staurogyne repens Plant-It! In Vitro

€6,75

Staurogyne repens is een mooi groene aquariumplant voor de voorgrond. Deze plant is makkelijk te houden en te vermeerderen en vormt met zijn bladeren veel schuilplaatsen voor garnalen, kreeften en vissen. Wordt +- 5-10 centimeter hoog.

Taxiphyllum spec. Flame Moss Plant-It! In Vitro

€6,75

Flame moss is een populaire mossoort voor in het aquarium vanwege zijn unieke groeiwijze. Flame moss groeit recht omhoog waardoor de strengen samen op een soort ''vlammen'' lijken. Hoogte tot 10cm.

Utricularia graminifolia Plant-It! In Vitro

€6,75

De Utricularia graminifolia is een klein plantje waar ideaal matten mee gevormd kunnen worden. Wordt niet groter dan +- 8 centimeter.

Vesicularia ferriei (Weeping Moss) Plant-It! In Vitro

€6,75

Bijna geen enkele andere mos is zo populair als deze Vesicularia ferriei. De handelsnaam ´Weeping Moss´ oftewel 'Huilende Mos' is vanwege de hangende bladeren aan deze mos.

Vesicularia montagnei (Christmas Moss) Plant-It! In Vitro

€6,75

Vesicularia montagnei (Christmas Moss) is een leuke mossoort die vrij veel vertakkingen vormt. Dit mos is uitstekend om te binden op hout of steen maar kan ook los worden gebruikt. Wordt tot 5cm hoog.

Didiplis diandra Plant-It! In Vitro

€6,75

De Didiplis diandra is een bijzonder kleurrijke stengelplant. De naaldvormige blaadjes zijn kruislings paarsgewijs gerangschikt, wat de plant bijzonder sierlijk maakt. Wordt tot 30cm hoog.

Heteranthera zosterifolia (Sterrenkruid) Plant-It! In Vitro

€6,75

Sterrenkruid (Heteranthera zosterifolia) is een aquariumplant die scheuten met smalle bladeren vormt. Erg gemakkelijk te houden plant. Wordt +- 35-40 hoog.

Hygrophila Lancea araguaia Plant-It! In Vitro

€6,75

De Hygrophila Lancea araguaia blijft klein en ontwikkelt onder water roodbruine, smalle bladeren. Hij groeit deels zelfs kruipend over de bodemgrond. Wordt 10-15 cm hoog.

Proserpinaca palustris Plant-It! In Vitro

€6,75

De Proserpinaca palustris is een plantje dat na enige gewenningstijd onder water geleidelijk aan de sterk geveerde en prachtig gekleurde onderwaterbladeren krijgt. Wordt tot 30cm hoog.

Juncus repens Plant-It! In Vitro

€6,75

De Juncus repens is een grasachtige aquariumplant met een weelderige groei. Hierdoor creëert deze aquariumplant veel schuilplaatsen voor (kleine) garnalen, kreeften en vissen. De Juncus repens wordt maximaal 30cm hoog en is goed te gebruiken in nano tot g

Ludwigia arcuata Plant-It! In Vitro

€6,75

De Ludwigia arcuata is een stengelvormige plant die smalle, lancetvormige bladeren vormt van circa 1-2 cm lang. Onder de juiste omstandigheden kleurt deze aquariumplant prachtig rood. Wordt +- 30-40 centimeter hoog.

Nymphoides spec. Taiwan Plant-It! In Vitro

€6,75

Nymphoides spec. ''taiwan'' is een rozetplant die wordt gekenmerkt door veel grote bladeren van fris groene kleur. Deze plant is gemakkelijk te houden. Wordt tot 30-40 centimeter hoog.

Rotala wallichii Plant-It! In Vitro

€6,75

De Rotala wallichii is een stengel vormende aquariumplant waarvan de bladeren rood/bruin kleuren. Deze plant is ideaal voor de midden/achter zone in het aquarium en zal door de rood/bruine kleur een mooi effect geven binnnen het aquarium. Wordt tot 40cm h

Pagina 1 van 2