AquaPro 80+

De AquaPro 80+ is een osmose apparaat met een opbrengst heeft van 285 liter osmosewater in 24 uur. Dit osmoseapparaat is voorzien van een 3-traps filtering.

Lees meer...
Artikelnummer: 06.4.2
Aantal: 5

AquaPro 80+

 

De AquaPro 80+ is een osmose apparaat die een opbrengst heeft van 285 liter osmosewater in 24 uur bij 25°C en 4 bar. Hoe hoger de druk hoe hoger de opbrengst. Bij een normale aansluiting op de kraan zonder drukvergroters wordt +- de helft van de opbrengst behaald.

Het water wordt in 3 stadia gefilterd:

  1. Sedimentfilter
  2. Koolfilter
  3. Membraanfilter

Door eerst water door het sedimentfilter te leiden worden de meest grove verontreinigingen tegengehouden. Door het water vervolgens door het koolfilter te persen worden alle chemische verontreinigingen uit het water verwijderd. Vervolgens wordt door het membraanfilter alle opgeloste stoffen (TDS) verwijderd. Het osmosewater is dan volledig zuiver en bevat geen opgeloste stoffen meer.

Dit osmose apparaat wordt geleverd inclusief sedimentfilter, koolfilter, membraanfilter, kraanaansluiting, osmose slangen, stromings begrenzer (om automatisch de juiste verhouding omsosewater en afvalwater te krijgen) en haken voor het ophangen van het osmoseapparaat aan de muur.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen