Aquael shrimp set smart 30

Aquael shrimp set smart 30 zwart 29x29x35cm. Met deze complete set inclusief dekplaat, verlichting, filter en heater bent u meteen van de juiste techniek voorzien. Perfect doorzicht door het gepolijste glas. Inhoud: 30 liter.

Lees meer...
Aantal: 2

Aquael shrimp set smart 30

 

Aquael shrimp set smart 30 zwart 29x29x35cm. Met deze complete set inclusief onderlegger, dekplaat, verlichting, filter en heater bent u meteen van de juiste techniek voorzien. Hierdoor hoeft u enkel nog de inrichting uit te kiezen en dan bent u helemaal klaar om te starten.

Het aquarium van deze shrimp set heeft een inhoud van 30 liter en is voorzien van een 6 Watt Aquael smart plant LEDverlichting. Deze verlichting zorgt voor ondersteuning van een gezonde plantengroei en zorgt tevens voor een mooie verlichting van de dieren. 

Naast de verlichting is het aquarium voorzien van een Aquael pat mini met een maximale uitstroom van 50-400 liter per uur (regelbaar). Optioneel is dit aquariumfilter uit te breiden door de originele spons te vervangen voor een hangende sponsfilter M. Hierdoor heeft het filter veel meer capaciteit waardoor deze minder vaak onderhoud nodig heeft.

Bij deze set komt tot slot ook nog de Aquael Fix heater 25 Watt. Deze verwarming is standaard ingesteld op een stabiele 25 graden. Dit is de ideale temperatuur voor veel vissen en garnalen. U hoeft deze heater enkel in het stopcontact te steken en dus niet meer in te stellen!

Helemaal compleet en voorzien van de beste technieken voor een voordelige prijs!

M Van der Hel 14-06-2020 21:01

Voldoet volledig aan verwachting
Aanrader, enorm pluspunt vind ik de verlichting op deze set. Top!
Planten gaan prima en garnalen gaan als een malle ;)


Veronique Pepermans 19-05-2020 21:31

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.


Geordy 24-03-2019 15:50

Top aquarium. Met de tip om


P Winters 24-01-2019 22:54

Dit is mijn eerste aquarium, en ik ben er erg tevreden over! Dit is een complete set, verder geen techniek nodig. Ik raadt wel aan er de dubbele sponsfilter bij te nemen, zodat je de sponzen om beurt kan uitspoelen. Het enige kleine is dat de verwarming niet in te stellen is, deze staat vast op 24°C.


5 sterren gebaseerd op 4 beoordelingen