Aquael Maxi Kani 150

De Aquael Maxi Kani 150 is een extern filter die speciaal is ontwikkeld voor optimale filtratie van zoetwater aquaria. Door zijn speciale ontwerp is dit filter ook geschikt bij lagere/ondiepere waterstanden. Geschikt voor aquaria van 50 tot 150 liter.

Lees meer...
Artikelnummer: 29.5.1
Aantal: 1

Aquael Maxi Kani 150

 

De Aquael Maxi Kani 150 is een extern filter die speciaal is ontwikkeld voor optimale filtratie van zoetwater aquaria en auqterraria. Door zijn speciale ontwerp is dit filter ook geschikt bij lagere/ondiepere waterstanden. Het filter kan hierbij zowel onder als boven het aquarium en naar keuze horizontaal of verticaal worden geplaatst.

In tegenstelling tot de standaard externe aquaria filters komt de Aquael Maxi Kani 150 met een pomp die niet ingebouwd is in het filter zelf. Deze is los en wordt tussen/op de inlaatslang geplaatst. Deze pomp zorgt er voor dat het water door het filter wordt verplaatst. Deze pomp kan op verschillende manieren (zowel boven- als onder water) worden geplaatst. De plaatsing is afhankelijk van de wensen en waterstand.

De Aquael Maxi Kani 150 heeft een laag stroomverbruik (15 Watt) en een zeer stille werking. Hierdoor is dit externe filter een goede keuze voor optimale filtratie op zowel korte- als lange termijn. Daarnaast is de uitstroom van het filter zelf regelbaar. 

Het externe aquarium filter wordt compleet geleverd met filtermedia. Het is mogelijk om de Aquael Maxi Kani te vullen met elk gewenst type filtermedium.


Specificaties
 

Voor aquariuminhoud: 50 – 150 liter
Output: max. 1000 liter / uur (regelbaar)
Afmetingen: 27 x 29 x 26,5 cm
Aantal compartimenten voor mediafiltratie: 3
Filter volume: 3 x 1,9l
Slangaansluiting: 16/22 mm

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen