Aquael Leddy Smart Sunny wit V2 - 6 watt

De Aquael Leddy Smart Sunny V2 6 watt is gemaakt om het aquarium goed te belichten en om de kleuren van dieren goed uit te laten komen. Door de nieuwste technieken heeft deze lamp een langere levensduur dan de meeste aquarium verlichting.

Lees meer...
Artikelnummer: 03.3.1
Aantal: 32

Aquael Leddy Smart Sunny wit V2 - 6 watt

 

De Aquael Leddy Smart Sunny V2 6 watt is een compacte aquarium led verlichting die geschikt is voor aquaria van 10-50 liter. Door de felle led’s die worden gebruikt wordt het aquarium mooi belicht en worden de kleuren van dieren versterkt. Het kleuren spectrum van deze aquarium led verlichting is mooi verdeeld waardoor zowel dieren als planten goed uitkomen onder deze lamp.

De arm van de Aquael Leddy kan gemakkelijk zonder schroeven op het glas (tm 6 mm dik) worden gezet en blijft goed stevig staan door de klem.

De afstand van de lamp tot het aquarium is speciaal ontworpen om het gehele aquarium optimaal van licht te voorzien en om te voorkomen dat de lamp slechts een deel van het aquarium verlicht.

Aquarium LED verlichting wordt steeds meer gebruikt. Door het geringe stroomverbruik en het weinige verlies aan licht haalt u veel meer uit een LED lamp dan uit een gewone lamp. Tevens gaat veel stroom bij een gewone lamp verloren omdat dit wordt omgezet in warmte, dit is bij LED verlichting niet het geval omdat vrijwel alle energie wordt gestoken in licht.

V2 is de opvolger van de eerste Leddy smart LED verlichting van Aquael. De V2 versie heeft de LED's anders gerangschikt waardoor het licht beter wordt verdeeld over het gehele aquarium. Een ander groot voordeel is dat de V2 versie is voorzien van een ''self repair function''. Dit wil zeggen dat wanneer er na verloop van tijd een LED uitvalt, de omliggende LED's deze functie overnemen en meer licht gaan geven waardoor de lamp niet veranderd. Deze functie garandeert een nog langere levensduur.

Specificaties

  • Vis/plant: Vis
  • Brandtijd: +- 50.000 uur
  • Stroomverbruik: 6 Watt
  • Afmetingen: 20x8,5x0,8 
  • Voor aquaria van: 10-50 liter
  • Kleur temperatuur: 6500 Kelvin
  • Energie-klasse: A++
W Visser 14-06-2019 15:07

Perfecte lamp geeft de kleuren mooi weer, en geen vel licht. Een echte aanrader voor je aquarium.


lars 14-02-2018 19:56

Mooi en fel licht! Energie zuinig. En bij een nano bak met glasplaat staat die hoog genoeg zodat je makkelijk je plaat er af kan halen


Danny van Eldik 18-01-2018 20:52

Meer dan tevreden over dit product. De verlichting is helder en geeft mooi licht én is energiezuinig!


4.65 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen