Aquael Leddy Mini 35 Creative Set

De Aquael Leddy Mini 35 Creative Set is speciaal gemaakt voor de beginnende aquarium liefhebber. De set heeft een compact formaat van 35x18x30cm (19 liter) en komt inclusief filter, kap en achterwand poster.

Lees meer...

Aquael Leddy Mini 35 Creative Set

 

De Aquael Leddy Mini Creative Set is speciaal gemaakt voor de beginnende aquarium liefhebber. Het compacte formaat van het aquarium maakt deze geschikt voor iedere ruimte in het huis. De Leddy Mini is gemaakt van duurzaam floatglas en is prachtig afgewerkt met een beschermend onderframe voor veilig gebruik. Het meegeleverde Turbo Mini-filter houdt het water helder en in optimale conditie. Bij dit aquarium worden ook 2 speelse, kleurrijke achtergronden meegeleverd. 1 van deze achtergronden is een blanco kleurplaat en 1 achtergrond is reeds van speelse kleuren voorzien, erg leuk voor kinderen.

 
Kenmerken

 

  • Voeropening voor vissen / garnalen met afdekklep
  • Frame voor de bescherming van de bodem van het aquarium
  • Inclusief Turbo-minifilter - 320 l / uur
  • Dubbele illustratie kleuren achtergrond om op de achterwand te plakken (1 om zelf in te kleuren en 1 reeds van kleuren voorzien)
  • Milieuvriendelijk - omslag en frame in zwarte uitvoering zijn gemaakt van gerecycled materiaal


De aquarium deksel bevat een aansluiting voor een Leddy Tube Mini 3W aquariumlamp. Indien gewenst dient u deze los bij te bestellen.
Afhankelijk van welke dieren u in het aquarium wilt houden heeft u ook een aquarium verwarming nodig. Hiervoor adviseren wij de Aquael Ultra Heater 25W.


Afmetingen (BxDxH): 35 x 18 x 30cm
Inhoud Aquarium: 19 Liter
Kleur: zwart

0 sterren op basis van 0 beoordelingen