Aquael Leddy Smart Plant zwart V2 - 6 watt

De Aquael Leddy Smart Plant V2 6 watt is een compacte aquarium led verlichting die geschikt is voor aquaria van 10-50 liter. Het kleurenspectrum is speciaal samengesteld voor een optimale plantengroei en mooie belichting van de dieren.

Lees meer...
Artikelnummer: 03.3.4
Aantal: 24

Aquael Leddy Smart Plant zwart V2 - 6 watt

 

De Aquael Leddy Smart Plant V2 6 watt is een compacte aquarium led verlichting die geschikt is voor aquaria van 10-50 liter. Door de felle led’s die worden gebruikt voor deze lampen wordt het aquarium mooi belicht en wordt de plantengroei gestimuleerd. Het kleuren spectrum van deze aquarium led verlichting is gespecificeerd naar de behoeften die aquariumplanten nodig hebben om goed te kunnen groeien.

De arm van de Aquael Leddy kan gemakkelijk zonder schroeven op het glas (tm 6 mm dik) worden gezet en blijft goed stevig staan door de klem.

De afstand van de lamp tot het aquarium is speciaal ontworpen om het gehele aquarium optimaal van licht te voorzien en om te voorkomen dat de lamp slechts een deel van het aquarium verlicht.

Aquarium LED verlichting wordt steeds meer gebruikt. Door het geringe stroomverbruik en het weinige verlies aan licht haalt u veel meer uit een LED lamp dan uit een gewone lamp. Tevens gaat veel stroom bij een gewone lamp verloren omdat dit wordt omgezet in warmte, dit is bij LED verlichting niet het geval omdat vrijwel alle energie wordt omgezet in licht.
 
V2 is de opvolger van de eerste Leddy smart LED verlichting van Aquael. De V2 versie heeft de LED's anders gerangschikt waardoor het licht beter wordt verdeeld over het gehele aquarium. Een ander groot voordeel is dat de V2 versie is voorzien van een ''self repair function''. Dit wil zeggen dat wanneer er na verloop van tijd een LED uitvalt, de omliggende LED's deze functie overnemen en meer licht gaan geven waardoor de lamp niet veranderd. Deze functie garandeert een nog langere levensduur.
 
Specificaties

  • Vis/plant: Plant
  • Brandtijd: +- 50.000 uur
  • Stroomverbruik: 6 Watt
  • Voor aquaria van: 10-50 liter
  • Afmetingen: 20 x 8,5 x 0,8 cm
  • Kleur temperatuur: 8000 Kelvin
  • Lumens: 470
  • Energie-klasse: A+
Kenneth Van Biesen 20-10-2020 21:39

Mooie verlichting voor op alle klein aquariums.


R Kaagman 10-07-2020 14:23

De lamp is nog niet in gebruik, heb de lamp wel getest en werkt naar tevredenheid. Levering was snel.


V.C. Hemrika 06-01-2019 13:06

Prima lamp voor mijn garnalenbakje. De planten groeien er goed door. De reserveleds (gaan branden als een andere led stukgaat) gaat zeker bijdragen aan een lange levensduur.


S de Groot 08-06-2018 17:24

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.


5 sterren gebaseerd op 4 beoordelingen