Aquael Leddy Smart Plant wit - 6 watt

De Aquael Leddy Smart Plant 6 watt is gemaakt om het aquarium goed te belichten en om de plantengroei te stimuleren.

Lees meer...
Aantal: 1

Aquael Leddy Smart Plant wit - 6 watt

De Aquael Leddy Smart Plant 6 watt is een compacte aquarium lamp die geschikt is voor aquaria van 10-50 liter. Door de felle led’s die worden gebruikt voor deze lampen wordt het aquarium mooi belicht en wordt de plantengroei gestimuleerd. Het kleuren spectrum van deze Plant lamp is gepecificeerd naar de behoeften die aquariumplanten nodig hebben om goed te kunnen groeien.

De arm van de Aquael Leddy kan gemakkelijk zonder schroeven op het glas worden gezet en blijft goed stevig staan door de klem.

De afstand van de lamp tot het aquarium is speciaal ontworpen om het gehele aquarium optimaal van licht te voorzien en om te voorkomen dat de lamp slechts een deel van het aquarium verlicht.

LED verlichting boven het aquarium wordt steeds meer gebruikt. Door het geringe stroomverbruik en het weinige verlies aan licht haalt u veel meer uit een LED lamp dan uit een gewone lamp. Tevens gaat veel stroom bij een gewone lamp verloren omdat dit wordt omgezet in warmte, dit is bij LED verlichting niet het geval omdat alle energie wordt gestoken in licht.

Specificaties

Vis/plant: Plant

Brandtijd: +- 50.000 uur

Stroomverbruik: 6 Watt

Voor aquaria van: 10-50 liter

Kleur temperatuur: 8000 Kelvin

Marcel van der Laan 25-05-2016 20:27

Ik heb er 1 boven de Dennerle cube 30 en 1 boven een aquael 25 liter geplaatst. Mooi licht en echt een vooruitgang in vergelijking met de eerdere lampen. Je kan de lamp niet kantelen, maar hij is ook kleiner, dus niet echt nodig. Over de planten/algen en de levensduur van de lampen kan ik nog niets zeggen.


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen