Aquael bodemfilter

De Aquael bodemfilter is het ideale biologische filter in aquaria en is ideaal voor garnalen. De bodemfilter van Aqauel werkt op de aquael circulator serie. Bevat 16 platen van 13x7 centimeter.

Lees meer...
Artikelnummer: 03.5.1

Aquael bodemfilter

 

Door de hele bodem te gebruiken als filter kunnen er ontzettend veel bacteriën huizen die uw aquarium schoon en in balans houden. Bodemfilters zijn ideaal voor het houden van Garnalen. Alle afvalstoffen worden in de bodem getrokken door middel van een zeer sterk flow systeem, zonder dat de dieren hier last van hebben.

Op de stijgbuis dient een Aquael-pomp te worden geplaatst. Op de bodemfilter passen de Aqauel circulator 500-2000. Door een pomp te zetten op de bodemfilter onstaat een goede doorstroming en kunt u via de pomp meteen automatisch zuurstof toevoegen.

Een bodemfilter is zeer gemakkelijk in gebruik. U dient de panelen aan elkaar te bevestigen en de stijgbuis te plaatsen op de panelen. Plaats het bodemfilter in uw aquarium. Dek vervolgens de platen af met uw bodembedekker. Hoe dikker de bodem, hoe meer bacteriën hier in kunnen huizen.

Een bodemfilter neemt weinig plek in, en is (op de stijgbuis na) onzichtbaar. Op de plaatsen waar u planten wilt hebben staan, kunt u er voor kiezen om een plaatje weg te laten.

Onderdelen:

- De losse panelen zijn 13 x 7 cm. (grootte van de doorvoerkanalen tussen de panelen is 2 mm.) In dit pakket zitten 16 platen. Ter uitbreiding zijn er ook losse platen te koop.
- De stijgbuis is instelbaar van 15 tot 40 cm. Dit pakket bevat 1 stijgbuis die bestaat uit 4 delen die op elkaar passen.

Los bij te bestellen

Opzetvoet
Stijgbuis (1 stukje)

Steven 16-02-2018 15:45

Top bodemfilter! Gebruik deze in combinatie met de circulator 500 van het aquael in al mijn shrimp tanks!! Moet niets anders meer hebben.


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen