Anubias var. nana 'Mini'

De Anubias var. nana 'Mini' is een relatief bijzondere Anubias soort vanwege de kleine bladeren en lage, compacte groei. Hierdoor krijgt deze aquariumplant een unieke uitstraling en is deze zeer geschikt voor de bedekking van hout of steen.

Lees meer...
Artikelnummer: Aquarium
Aantal: 5

Anubias var. nana 'Mini'

 

De Anubias var. nana 'Mini' is een relatief bijzondere Anubias soort vanwege de kleine bladeren en lage, compacte groei. Hierdoor krijgt deze aquariumplant een unieke uitstraling en is deze zeer geschikt voor de bedekking van hout of steen. De Anubias is een gemakkelijk te houden aquariumplant en een echte aanwinst voor elk aquarium.

De Anubias groeit door middel van een wortelstok (rizoom). Hierdoor is deze aquariumplant zeer geschikt om te binden op hout of steen. De wortelstok groeit verder boven de bodem en/of over hout en steen waardoor deze in de breedte zeer sterk kan uitbreiden. Hierdoor ontstaan mooie, dichte matten/bossen van de Anubias waar (kleine) garnalen, kreeften en vissen graag in schuilen.

De Anubias var. nana 'Mini' staat bekend als een gemakkelijke aquariumplant. Deze doet het goed onder vrijwel alle omstandigheden en is zeer goed te houden in een aquarium met enkel leidingwater en een beetje plantenvoeding. De aquariumplant heeft relatief stugge bladeren en is daarom ook goed te gebruiken in de aquaria met wat grotere vissen. 

Dit plantje komt in 5,5 centimeter pot en is 100% veilig voor direct gebruik in het aquarium.

Jan Ten brinke 17-06-2020 14:16

Mooie frisse plantjes slaan inmiddels goed aan.


Thom Rotman 09-01-2019 12:27

Planten waren goed verpakt en snel geleverd. Prima service1


5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen