Ciano nexus pure led 15

Een geweldig mooi nano design aquarium met de maten: 25x25x31,5 centimeter. Met de strakke led verlichting en optimaal helder glas is dit aquarium zeer populair bij zowel de aquariaan als de aquascaper. Inclusief verlichting en filter.

Lees meer...
Aantal: 2

Ciano nexus pure led 15

 

De Ciano nexus pure led 15 is een geweldig mooi nano design aquarium met de maten: 25x25x31,5 centimeter. Dit aquarium is voorzien van een strakke LED-lamp met een stroomverbuik van slechts 1,5 Watt. Toch geeft deze lamp ruim voldoende licht voor het hele aquarium.

Het glas van dit aquarium is nauwkeurig gepolijst voor optimaal doorzicht en optimale helderheid. De hoeken zijn ook meegenomen in dit proces waardoor deze bijna wegvallen en het aquarium rondom een strak geheel lijkt.

De Ciano nexus pure led 15 wordt standaard geleverd met LED-lamp en binnenfilter (Ciano CF40). Alle techniek werkt op de meest duurzame manier. Het interne filter is voorzien van de nieuwste technieken waardoor deze bijna niet kan verstoppen. Het filter is voorzien van schuim-pads die u gemakkelijk kunt vervangen. Daarnaast zijn deze pads in verschillende vormen te verkrijgen (anti-alg, actieve kool, etc.). Op deze manier kunt u altijd de optimale filtering kiezen die past bij uw aquarium.

Specificaties

Maat: 25x25x31,5 centimeter

Inhoud: 14 liter

Inclusief LED-verlichting en CF40 binnenfilter (tot 200 liter per uur).

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen