Aquariumplanten in vitro XL

Aquariumplanten in vitro XL, geen cups maar volle potten! Deze in vitro potten XL bevatten 2 tot 3 keer zo veel aquariumplanten als de standaard in vitro cup's van Tropica en Hortilab. Ideaal wanneer u een groter oppervlak moet beplanten, of meerdere stekjes nodig hebt. 

Ook deze in vitro potten zijn 100% vrij van chemicaliën en gifstoffen en daarom geheel veilig voor garnalen, kreeften en vissen. De planten kunnen direct in het aquarium worden gebruikt. De aquariumplanten slaan snel aan in het aquarium en zullen zonder opstartproblemen beginnen. 

Veel meer plant, voor een voordelige prijs!


Alternanthera reineckii 'Mini' - In vitro XL

€6,99

De Alternanthera reineckii 'Mini' is een leuke rode plant die genoegen neemt met een beetje plantenvoeding. De Alternanthera reineckii 'Mini' kan +- 35 tot 40 centimeter hoog worden.

Bacopa caroliniana - In vitro XL

€6,99

Deze plant is gemakkelijk te houden in het aquarium en is gemakkelijk te vermeerderen door te stekken. Vormt strengen met kleine groene bladeren. Groeit zeer compact en vorm daardoor veel natuurlijke schuilplaatsen. Wordt +- 30 centimeter hoog.

Dwergnaaldgras - In vitro XL

€6,99

Dwergnaaldgras (Eleocharis acicularis 'Mini') is zoals de naam al zegt een grasplantje voor in het aquarium. Ideaal om matten mee te vormen voor een natuurlijke uitstraling. Wordt +- 5 centimeter hoog.

Glossostigma elatinoides - In vitro XL

€6,99

De Glossostigma elatinoides is erg in trek in aquaria omdat deze mat onder de juiste omstandigheden relatief makkelijk een mat vormt. Dit vereist wel toevoeging van voeding en CO2. Wordt +- 2-3 centimeter hoog.

Hemianthus callitrichoides 'Cuba' - In vitro XL

€6,99

De Hemianthus callitrichoides is een van de kleinste aquariumplanten in de wereld en kruipt over de bodem. De bladeren zijn slechts enkele millimeters groot en ovaal van vorm. Wordt +- 2-3 centimeter hoog.

Micranthemum 'Monte Carlo' - In Vitro XL

€6,99

Monte Carlo is de bekendste aquariumplant die wordt gebruikt om matten mee te vormen in het aquarium. Deze plant is in bijna elke aquascape te vinden en is relatief gemakkelijk te houden. Wordt +- 2-3 centimeter hoog.