Bucephalandra aquariumplanten

De Bucephalandra aquariumplanten worden steeds populairder. Bucephalandra is een langzaam groeiende aquariumplant die in veel verschillende soorten en kleuren te verkrijgen is. Een erg tolerante aquariumplant die het goed doet bij een brede range aan waterwaarden. Deze algemene waterwaarden gelden voor al onze Bucephalandra aquariumplanten:
 

Hoogte   5-10 centimeter
Temperatuur 20 - 30° C
Licht Weinig - normaal
pH 5,5 - 7,5

De Bucephalandra is een goede aquariumplant om te binden op hout of steen. Wij leveren onze stekken allemaal op filterkeramiek (tenzij anders vermeld) zodat u enkel de plant nog maar hoeft toe te voegen aan uw aquarium. De Bucephalandra bestaat bij ons altijd uit een wortelstok met minimaal 8 bladeren.

Ons aanbod van Bucephalandra planten is constant in verandering. Wat er te koop is hangt af van de beschikbaarheid. Blijf deze pagina dus in de gaten houden voor veel mooie Bucephalandra planten! Wij doen ons best om de wat moeilijkere te verkrijgen Bucephalandra aan te bieden in de webshop.


Bucephalandra Deep Purple

€5,95

De Bucephalandra Deep Purple is een unieke Bucephalandra soort met paarse bladeren. Deze kleur is vaak een leuke afwisseling tussen de groene en rode planten in het aquarium. Makkelijke Bucephalandra soort die +- 2 centimeter hoog wordt.

Bucephalandra sp. Gaia

€6,95

Deze Bucephalandra sp. Gaia is een makkelijke Bucephalandra soort met frisse, groene bladeren. De balderen van deze soort zijn gekarteld wat een zeer leuk effect geeft in het aquarium. De Bucephalandra sp. Gaia wordt +- 7,5 centimeter hoog.

Bucephalandra 'Wavy Green' op lavasteen

€14,95

De Bucephalandra 'Wavy Green' is een van de bekendste Bucephalandra soorten. De naam 'Wavy Green' heeft te maken met het frisgroene, golvende blad van deze plant. Een mooie, makkelijke Bucephalandra soort die +- 10 centimeter hoog wordt.